Naju 2001.

'Nema više vremena za odugovlačenje...'

Poruka 1. travnja 2001.

U oko 7 ujutro, dok sam molila, začula sam divni glas Blažene Majke.

BLAŽENA MAJKA:

Moja ljubljena kćeri! Moji ljubljeni sinovi i kćeri koji ste izabrani kao moji pomoćnici u ovom vremenu koje se nalazi u velikoj opasnisti! Požurite da postanete djeca i prihvatite se za moje ruke bez odmjeravanja ljudskim proračunavanjem. Čvrsto se držeći za ruke mene, vaše Majke i Spone koja zajedno veže Nebo i zemlju, i ne obeshrabrujući se i ne razočaravajući se i ne gledajući natrag, žurno se probudite, molite, pružajte naknadu, živite posvećenim životom, i postojano se trudite da preobrazite čitave svoje živote u molitve.

Tako tjeskobno vičem kako se kalež Božje srdžbe sasvim prelijeva, i kako, sada, vremena za odugovlačenje više nema, ali većina djece koja kažu da me znaju pa čak i vi koji ste odabrani ste tako slijepi i gluhi i ne slijedite vjerno rječi te Nebeske Majke koje ja vičem sve dok mi grlo ne prokrvari i ne preobraćate svoje živote u molitve. Umjesto toga, (vi) ste puni ljudskog razmišljanja i oholosti, niste kadri razaznavati kako se zlo skriva pod vanjštinama (naizgled) nedužnim, i uzrokujete razdor udružujući snage s đavolom. Srce ove Mame koja to promatra trpi boli potpunog razdiranja.

Pa ipak, kako još nije prekasno, požurite i prihvatite se za moje ruke. Ako budete barem vi, koji ste pozvani, odbacili od sebe užitke osjetila, vjerno prihvatili tjeskobne pozive mog Sina Isusa i moje, i sprovodili ih u svojim životima, vrijeme pobjede Presvetog Srca mog Sina i mog Neokaljanog Srca će se ubrzati. Stoga, postanite poput mene. Budući da ja želim sakupiti maleno cvijeće i sjemenje mučeništva, koje vi prinosite čineći žrtve svakog trenutka, u svom gorećem Neokaljanom Srcu i prinijeti ih Bogu, trudite se kako najbolje i najviše možete.

Onda ćete vidjeti da dan, kad će Bog, koji je Sama Ljubav i koji vas tako voli, preobraziti kalež srdžbe u kalež blagoslova i ponovno izgraditi mjesto koje je Sotona razrušio, i tako začepiti usta onih koji se protive i kritiziraju, nije daleko.

Djeco moja koja ste izabrana! Podnosite boli sada, ali ako imate na umu mjesto koje vam je u Nebeskom Kraljevstvu pripravljeno, iskažete snagu ljubavi tako da ni jednu od boli koje vas prate kad mene slijedite ne protratite, ustrajete u potpunoj odanosti, na herojske načine, i u milosti prinesete (svoje boli), vaši će se uzdasi preobraziti u radosti u ne tako dalekoj budućnosti.

Julia Kim
1. travnja 2001.

Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.