Naju 2001

'Vrijeme strogog pravednog suda se približava'

Poruka 8. studenog 2001.

Dok sa bila u dubokom razmatranju, vidjela sam viđenje. Isus je krvario iz rana koje su Mu prouzročili trnova kruna i bičevanje, ali su brojni ljudi među kojima je bilo i mnogo pripadnika klera i dalje zabijali još čavala u Njega. Glasni zvuci udaranja čekićem su se nastavljali, i od njih su me uši boljele. Promatrajući Isusa koji je neprestano krvario, osjećala sam u svom srcu krajnje boli kao da se razdire u komadiće.

"Oh, moj Gospodine, moj Ljubljeni! Ti ljubiš tako mnogo čak i one duše koje Te i dalje tjeraju u smrt. Kako da proniknemo Tvoju ogromnu ljubav? Koliko će još molitava biti potrebno da se izvuku ti čavli zariveni u Tvoje tijelo? Ljubimo Te svim svojim srcima, premda smo nedostojni. Neka Te utješe žrtve, pokore, i žarke molitve koje prinosimo, premda smo tako maleni poput zrnaca prašine.

Oh, moja Ljubavi, moj Ljubljeni! Evo, izvadit ćemo čavle zarivene u Gospodinovo tijelo kliještima koja nam je dala Blažena Majka; postat ćemo rubac koji briše krv i znoj sa Gospodinova lica; postat ćemo krojači koji će zašiti rane u Tvom Presvetom Srcu; i trudit ćemo se da živimo život zahvalnosti koja nikad ne prestaje. Zato primi hvalu, slavu, i utjehu.

Oh, moja Ljubavi, moj Ljubljeni! Ispuni naše nedostojne duše plodovima zasluženim Tvojim trpljenjem na Križu; preuzmi naše živote da možemo nahraniti brojne duše tim plodovima."

Dok sam žarko molila, Isus je počeo tiho govoriti.

ISUS:

Moja ljubavi, Moja malena dušo! Više si puta ponovila da si nedostojna i da su tvoje molitve poput prašine, ali molitve koje ti prinosiš s ljubavlju i žarom su poput slatke vode koja taži moju žeđ i poput kliješta koja izvlače čavle iz Mog tijela.

Moje ljubljeno djetešce! Kako sam ti ranije rekao, mogu te učiniti savršenom, li ne odnosim ti tvoje mane koje su ti dane poput darova koji te održavaju poniznom. Zato se nemoj usredotočiti na sebe, već, s još većim marom i neprestanim žrtvama i pokorama, prinosi se potpuno da bi sav kler bio poslušan i ujedinio se oko Pape, koji je Petrov nasljednik, koga sam Ja odabrao, koji je Moj Namjesnik, i koji je najstariji brat u Crkvi, te da bi se oni obratili i ispunili poslanje koje im je povjereno, prema Mojoj Volji.

Čak se i velika većina klera otuđila od izvora ljubavi, potpuno zaboravila o Mom Božanstvu, i postala slijepa i gluha, i, da zaštite svoj (lažni) ugled pred ljudima, ne brane istinu od zabluda koje vide i iza leđa kritiziraju, premda Ja, koji sam put, istina , i život, i Moja Majka, koja je Suotkupiteljica i Odvjetnica, pokazujemo znakove i vičemo dok nam grla ne prokrvare. Za to ih čeka pravedni gnjev Boga Oca.

I nije to sve. Mnogi od klera, kojih je dužnost da vode svoja stada u Nebo, prinose Mise i Službu Božju površno, zanemarujući svoje svete dužnosti, i nevjerni su poslovima koji su im zadani, bave se golfom, Go-Stop-om (napomena prevoditelja s korejskog: Go-Stop je popularna kartaška igra u Koreji koja se igra radi kockanja i zabave), te pijući i prepuštajući se zadovoljstvima zajedno sa svjetovnjacima, umjesto da se uzdržavaju od druženja sa žnama; opčinjeni su i ovisni o svakovrsnim stvarima svijeta. Kad god oni tako čine, ja nosim trnovu krunu umjesto kraljevske krune, pribijan sam na Križ, i prolijevam krv.

Evo, klere čitavi, sve posvećene osobe, i laici u svijetu! Vrijeme strogog pravednog suda se približava. Ali kako još nije prekasno, požurite da se pokajete i svim se silama potrudite da ugasite vatru u Mom Presvetom Srcu koje je postalo poput živog vulkana, i tako spriječite da vas Bog Otac kazni. I pristupite Mi preko Moje Majke uzdajući se u Moju Ljubav koja sve nadilazi i kojom ljubim i najgore grješnike. Ja, koji vas ljubim, još vas pokušavam spasiti pretačući u vas krv koju sam na Križu prolio da vas operem od vaših ljaga. Ali, ako odbijete primiti u sebe Moju Krv, Ja vam ne mogu pomoći. Ona djeca koja trče k Meni po Mojoj Majci, koja je Pomoćnica u Mojem Djelu Spasenja, Posrednica, Suotkupiteljica, ubrojit će se u dobre klasove na posljednjem sudu i uživat će vječnu sreću za Mojim stolom u Mom Kraljevstvu.

Julia Kim
Naju, Korea

Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.