Naju 2001.

Još jedan čudesni silazak Euharistije u Najuu -- 24. studenog 2001.

Čudesni Silazak Euharistije u Najuu 24. studenog 2001.

24. studenog ove godine bila je deveta obljetnica što je kip Blažene Majke u Najuu počeo odavati mirisno ulje i sedma godišnjica dvaju čudesnih silazaka Euharistije za vrijeme posjeta Nadbiskupa Giovannija Bulaitisa, Apostolskog Pro-Nuncija u Koreji. Dok je Julija obilazila Postaje Križnog Puta rano izjutra 24. studenog 2001., Predragocjena Krv Našeg Gospodina promijenila se u bijelu Svetu Hostiju i sišla u Julijina usta. Prizori Julijinog čudesnog primanja Svete Hostije na jezik, obasjano tajanstvenim svjetlom, fotografirani su. (vidi niže). Julija je blagovala Euharistiju na Gospodinov naputak.

Poruka 24. studenog 2001.

Dok sam slijedila Postaje Križnog Puta u oko 7 ujutro (na Gori Blažene Majke), razmatrajući kako je Isus trpio smrtnu agoniju, iznenada sam vidjela moćne i divne zrake svjetla koje su izračivale iz Isusa visećeg na Križu. Zatim se Njegovih Sedam Rana otvorilo, i iz njih je provrela krv. Tokovi krvi odmah su se sakupili u jedan, pretvorili u Euharistiju, i sišli u moja usta. U tom sam trenu čula ljubazni i blagi glas Isusov.

ISUS:

Evo, Ljubljena Moja malena dušo! Primi i blaguj ovo. To je Krv Mog Saveza koju ja prolijevam da isperem grijehe djece u svijetu i (to je) Moje Tijelo koje hrani duše. Potpuno mi se predajte da postanete jedno sa Mnom; sjedinite se s Mojim Srcem.

Oh, Moja jadna dušo! Moja malena dušo! Što se tebe, koja Mene tražiš da Me ne bi ni na trenutak ostavila već da se sjediniš s Mojom žarkom Ljubavlju kojom sam želio sjediniti se s tobom u Svom Božanstvu i čovještvu, tako žestoko odbacuje jest radi Moje vrlo velike Ljubavi prema tebi i radi tvoje vrlo velike ljubavi prema Meni. Kako mogu svjetski ljudi i pokušati naslutiti da su brojne boli koje su te zapale Moja prevelika Ljubav prema tebi? Po tvojoj potpunoj vjeri, ljubavi i uzdanju u Mene, nisi se žalila ili obeshrabrila radi boli koje su te zadesile u tvojoj poslušnosti u biskupiji koja je nadležna (u tvom području) i (tvom) Pastiru. Umjesto toga si milosno prinijela te boli i primala Me po duhovnim sjedinjenjima (pročestima) vesela srca. Takve tvoje male žrtve taže Moju neizmjernu žeđ i također ispunjaju (utjehom) tjeskobno Srce Moje Majke.

Stoga, bez straha od ičega već nepobjedivim oružjem (ljubavi prema svima) koje će te osposobiti da poraziš lukave đavlove napade, potpuno se pouzdaj u Moju Majku i Mene koji ćemo te održati kao kao osobu koja nikad ne popušta u ispravnosti svog karaktera, pa ni u protivštinama.

Ljubljena Moja djeco koja ste pozvana! Čak i u okolnostima nevoljâ, budite svakog trenutka zahvalni, klanjajte se Tojedinom Bogu koji je Otac cijelog čovječanstva i koji živi čitavu vječnost i koji je s vama i otkriva (vam) svoju uzvišenost, i hvalite Njegovo preblagoslovljeno Kraljevstvo. Kako sam Ja povjerio sve Očevoj Volji, a također se i Moja Majka potpuno prepustila Očevoj Volji, trebate se također i vi potpuno predati Volji Moje Majke i Mojoj. Potpuno se ispraznite. Samo ćemo tada Moja Majka i Ja moći živjeti i raditi unutar vas.

Ljubljene Moje malene duše! Imajući na umu da povećane bili prate približavanje novog rođenja, iskažite snagu ljubavi marljivije i prinesite herojski vašu vjernost. Tako će tama zabune biti poražena. Nimalo ne brinite da li ćete uspjeti, već izvršavajte kako najbolje možete zadaće koje su vam povjerene. I žurite k Meni po Mojoj Majci, čuvajući u dubinama vaših srcâ vječni život koji vam je osvojen neprocjenjivom, beskrajnom Božjom Ljubavlju i Spasenjem Križa.

Julia Kim
Naju, Korea

Julia Kim u zanosu čudesno prima Presveto Tijelo, pridržana od dvojice vjernika

Julia Kim u zanosu čudesno prima Presveto Tijelo, pridržana od dvojice vjernika

Julia Kim u zanosu čudesno prima Presveto Tijelo, pridržana od dvojice vjernika

Julia Kim u zanosu čudesno prima Presveto Tijelo, pridržana od dvojice vjernika

Julia Kim u zanosu čudesno prima Presveto Tijelo, pridržana od dvojice vjernika

Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.