Naju 2001.

Brojno kamenje i lišće drveća na gori pokraj Najua zamrljani Predragocjenom Krvi Našeg Gospodina i krvavim suzama Naše Gospođe

Mrlje Krvi Našeg Gospodina i Naše Gospođe 9. studenog 2001.

Dok je Julija obilazila Postaje Križnog Puta na gori Blažene Majke blizu Najua rano ujutro 9. studenog 2001., primila je poruku od Naše Gospođe i vidjela viđenje Našeg Gospodina koji je trpio strašne boli radi naših grijeha, a Njegova Predragocjena Krv provirala je iz Njegovih Sedam Rana (na čelu, na obje ruke, na srcu, na boku, i na obje noge), te Naše Gospođe koja je također lila krvave suze. Uskoro zatim, Julija i nekolicina drugih koji su bili s njom našli su na (raznim) mjestima Postaja Križnog Puta kamenčiće i lišće otpalo s drveća zamrljane krvlju, pa čak i komadiće mesa. Odmah su znali da je to Predragocjena Krv i Tijelo Našeg Gospodina, otrgnuto od Njegovog Tijela bičevanjem, te krvave suze Naše Gospođe. Našli su stotine kamenja i listova s drveća zamrljanih krvlju cijelim putem između Treće Postaje (gdje je Naš Gospodin prvi put pao) i Četrnaeste Postaje (gdje je Naš Gospodin bio zakopan). Sakupili su svo kamenje i lišće drveća zamrljano krvlju da ih sačuvaju i radi laboratorijskih ispitivanja. Prizori sakupljanja tog kamenja i lišća fotografirani su i snimljeni na video vrpcu.

o. Thomas More Chung i drugi sakupljaju kamenje zamrljano Predragocjenom Krvlju

O. Thomas More Chung (s lijeva) i drugi hodočasnici
sakupljaju kamenje zamrljano Predragocjenom Krvlju Našeg Gospodina

fotografija kamenja zamrljanog Predragocjenom Krvlju

Uzorci krvi se ispituju u Laboratoriju za sudsku medicinu pri Nacionalnom Sveučilištu u Seulu, najuglednijem takvom laboratoriju u Koreji. Preliminarni rezultati pokazuju da je to ljudska krv. Kasnije će biti objavljeno više detalja. Jedna grupa znanstvenika u Latinskoj Americi, priznata od Vatikana, također je pokazala zanimanje da provede odvojeno ispitivanje. Oni će uskoro doputovati u Koreju da ispitaju lokaciju ovih čudesa, intervjuiraju svjedoke, i ponesu nekoliko uzoraka krvi radi testiranja.

Ovaj silazak krvi i tijela Našeg Gospodina zajedno sa krvavim suzama Naše Gospođe je zaista izvanredno divan nebeski znak strahovitog značenja. To je također moćan podsjetnik svima nama o osnovnoj kršćanskoj istini da je naše spasenje omogućeno po trpljenju i prolijevanju krvi Našeg Gospodina.

Drugo jedno veće čudo na istoj gori bila je promjena Euharistijskih prilika kruha i vina u prilike tijela i krvi u obliku malenog srca za vrijeme posjete Biskupa Romana Danylaka 22. listopada 1995. Bilo je tamo i brojnih drugih čudesa u zanjih nekoliko godina: tjelesnih ozdravljenja vodom iz izvora Blažene Majke, mirisa ruža, silazaka mirisnog ulja i drugog. Opetovane pojave ovih čudesa su obistinjenje Gospodinovog obećanja u Njegovoj poruci od 8. prosinca 1999., kad je Julija bila na Gori Blažene Majke zajedno s ostalim hodočasnicima:

Kad god dolazite ovamo tražeći Moju Majku i Mene i zazivajući (nas) čitavim srcem, ja ću izliti na vas svjetlo iz mog gorećeg Presvetog Srca i svjetlo Mog milosrđa, a Moja Majka će također izliti na vas svjetlo iz Njezinog Neokaljanog Srca i potoke vode milosrđa da se nasišete mlijeka koliko vam srce želi. Tada će sva vaša žeđa biti ugašena; i ispunit ćete se milostima i iskusiti radost, ljubav i mir. Danas, zajedno s Mojom Majkom, koja je bila začeta bez istočnog grijeha radi spasenja svijeta, Ja na vas šaljem nebeske blagoslove.

fotografija kamenja zamrljanog Predragocjenom Krvlju

fotografija kamenja zamrljanog Predragocjenom Krvlju

fotografija kamenja zamrljanog Predragocjenom Krvlju

fotografija kamenja zamrljanog Predragocjenom Krvlju
 

Copyright © 2002, Mary's Touch By Mail. Sva prava pridržana.